Om os


Trio Sono

Trio Sono


Mødte hinanden i DR symfoniorkestret og besluttede efter en uformel kammerkoncert i 2010 at fortsætte et seriøst samarbejde i en ny strygetrio.

Blev efter en række koncerter med værker af Beethoven, Schumann og Mahler kontaktet af arrangøren og komponisten Jesper Jørgensen der har arrangeret Bachs Goldberg variationer for strygetrio. Dette førte blandt andet til en cd- udgivelse for pladeselskabet Helikon i 2014.

Trio Sono optræder rundt i hele landet og har blandt andet givet koncerter ved Selsø Slots sommerkoncerter, ved Søbygaard sommerkoncerter på Ærø, ved Schubertiaden i Roskilde, på Læsø, Vor Frue Kirke i Århus, Gjorslev Gods og Jomfruens Egede.

Trio Sono har sammen studeret hos professor Siegfried Führlinger i Wien, en guldgrube af viden om klassisk repertoire, sammenspil og musikalitet.

Sono betyder på italiensk "jeg er" eller "at være" da målet for Trio Sono er nærvær og tilstedeværelse i musikken.


I den kommende sæson byder Trio Sono på koncerter med den spændende kombination af sangstemme og strygetrio. Det er med den fremadstormende baryton Teit Kanstrup, som vil synge romantiske lieder af bl.a. Schumann og Strauss arrangeret for tre strygere. Vi glæder os meget til at præsentere dette unikke klangbillede og man kan læse mere om Teit Kanstrup på www.teitkanstrup.com


Julie Meile violin


Uddannet i København hos Milan Vitek. Videre studier i London hos György Pauck og i Sankt Petersborg hos Mihail Estrin. Siden 1989 ansat i DR symfoniorkestret.


Astrid Christensen bratsch 


Uddannet i København på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Josef Kodousek. Studerede videre på Hochschule für Musik i Wien hos Professor Sigfried Führlinger. I 1991 ansat i DR symfoniorkestret.


Karin Dalsgaard cello 


Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium med debut fra solistklassen i 2006

Videre studier hos professor Hans Jørgen Jensen på Northwestern University School of Music i Chicago, USA. Certificate in Music performance, også i 2006.

Karin er efterspurgt freelance-cellist i København, spiller siden 2007 bl.a. i DR-symfoniorkestret.


Copyright © All Rights Reserved