Trio Sono mødte hinanden i DR symfoniorkestret og besluttede efter en uformel kammerkoncert i 2010 at fortsætte et seriøst samarbejde i en ny strygetrio. Trioen blev efter en række koncerter med værker af Beethoven, Schumann og Mahler kontaktet af arrangøren og komponisten Jesper Jørgensen, der har arrangeret Bachs Goldberg variationer for strygetrio. Dette førte blandt andet til en cd- udgivelse for pladeselskabet Helikon i 2014. Trio Sono optræder rundt i hele landet og har blandt andet givet koncerter ved Selsø Slots sommerkoncerter, ved Søbygaard sommerkoncerter på Ærø, ved Schubertiaden i Roskilde, på Læsø, Vor Frue Kirke i Århus, Gjorslev Gods og Jomfruens Egede. Gennem årene har Trio Sono indgået i samarbejder med bl.a. baryton Teit Kanstrup, solofløjtenist i DR-Symfoniorkestret Ulla Miilman, pianist Rikke Sandberg og senest Lene Brandt, foredragsholder fra Karen Blixen museet, Rungstedlund. Trio Sono har sammen studeret hos professor Siegfried Führlinger i Wien, en guldgrube af viden om klassisk repertoire, sammenspil og musikalitet. Sono betyder på italiensk "jeg er" eller "at være", da målet for Trio Sono er nærvær og tilstedeværelse i musikken.


Julie Meile
Violin


Uddannet i København hos Milan Vitek. Videre studier i London hos György Pauk og i Sankt Petersborg hos Mihail Estrin. Siden 1989 ansat i DR symfoniorkestret.


Astrid Christensen

Bratsch 


Uddannet i København på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Josef Kodousek. Studerede videre på Hochschule für Musik i Wien hos Professor Sigfried Führlinger. I 1991 ansat i DR symfoniorkestret.


Karin Dalsgaard

Cello 


Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium med debut fra solistklassen i 2006. Videre studier hos professor Hans Jørgen Jensen på Northwestern University School of Music i Chicago, USA. Certificate in Music performance, også i 2006.

Karin er efterspurgt freelance-cellist i København, spiller siden 2007 bl.a. i DR-symfoniorkestret.